23 de des. 2021

APRENEM CANÇONS EN ANGLÈS!

DURANT LES SESSIONS D'ANGLÈS APRENEM CANÇONS QUE ENS PERMETEN INTERIORITZAR VOCABULARI I ESTRUCTURES GRAMATICALS DE MANERA NATURAL. LES CANÇONS SÓN UN RECURS IDEAL EN AQUESTES EDATS JA QUE ELS INFANTS GAUDEIXEN DE LA MÚSICA A LA MATEIXA VEGADA QUE APRENEN. A CONTINUACIÓ US DEIXEM LES CANÇONS QUE HEM TREBALLAT DURANT AQUEST PRIMER TRIMESTRE: 1. LONDON BRIDGE IS FALLING DOWN 2. IF YOU ARE HAPPY AND YOU KNOW IT 3. ONE POTATO, TWO POTATOES 4. I'M A LITTLE STAR

14 de des. 2021

JA HA ARRIBAT EL TIÓ!

EL DILLUNS VAM REBRE UNA CARTA DEL TIÓ DEMANANT AJUDA, S'HAVIA PERDUT AL BOSC! ELS NENS I NENES DEL PI GROS I DE LA FONTANA VAM ANAR A BUSCAR-HO I JA EL TENIM A L'ESCOLA. HA VINGUT MOLT CANSAT, EL VIATGE LI HA PRES MOLTES ENERGIES. L'HEM TAPAT AMB UNA MANTA PER RECUPERAR-SE DEL FRED I JA L'HEM COMENÇAT A PORTAR MENJAR.

2 de des. 2021

ESPAIS D'APRENENTATGE

ELS DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS AL MATÍ FEM ESPAIS D'APRENENTATGE. A PARTIR DEL JOC, ELS NENS I NENES PODEN EXPERIMENTAR, DESCOBRIR COSES NOVES, RELACIONAR-SE, COMUNICAR-SE,CREAR HIPÒTESIS I ESTABLIR VINCLES AMB EL SEU ENTORN I LA RESTA DE COMPANYS I COMPANYES. ELS ESPAIS QUE PODEM TROBAR SÓN: CONSTRUCCIONS, ARTÍSTIC, JOC SIMBÒLIC I EXPERIMENTACIÓ.