16 de març 2016

SORTIDA AL LAB 0-6

AHIR VAM PODER GAUDIR D'UN DIA FANTÀSTIC A MANRESA. UNA SALA PLENA D'ACTIVITATS D'EXPERIMENTACIÓ AL LAB 0-6 QUE ENS VAN DONAR PEU A PROVAR I DESCOBRIR PER NOSALTRES MATEIXOS. DESPRÉS VAM PODER ANAR AL PARC DE L'AGULLA, ON VAM ACABAR DE PASSAR UNA BONA ESTONA DESPRÉS DE DINAR. AQUÍ TENIU UNES QUANTES FOTOS PER A QUÈ VEIEU EL QUE VAM FER.AL LAB 0-6 ENS VAN DIR QUE TAMBÉ HI PODEU ANAR AMB LA FAMÍLIA. FAN JORNADES PER A PARES I NENS. SI CLIQUEU EN L'ENLLAÇ PODEU ENTRAR EN LA SEVA PÀGINA WEB.

14 de març 2016

SORTIDA A LA FUB

DEMÀ DIMARTS 15 ANIREM A LA FUB A FER L'ACTIVITAT LAB 0 - 6 QUE VAM ANUL·LAR UNS DIES ENRERE.


RECORDEU QUE HEU DE PORTAR UNA MOTXILLA AMB L'ESMORZAR, EL DINAR I AIGUA, I ROBA CÒMODA I ADEQUADA PER AL TEMPS PREVIST. PER SI NO SABER QUIN TEMPS FARÀ US DEIXEM UN ENLLAÇ AL SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA:

8 de març 2016

QUIN ÉS EL MEU NOM??DEMÀ ANEM AL TEATRE A VEURE L'OBRA QUIN ÉS EL MEU NOM, UN ESPECTACLE DE DANSA QUE PARLA SOBRE L'AMISTAT. AQUÍ US DEIXEM UN PETIT VÍDEO RESUM.

2 de març 2016

PREPAREM LES COLÒNIES

JA SABEU QUE HEM POSAT EN MARXA LES COLÒNIES D'AQUEST CURS. US DEIXEM L'ENLLAÇ AL BLOC DE COLÒNIES, ON TROBAREU LA PRESENTACIÓ QUE VAM FER EL PASSAT DIJOUS A LA TARDA.