28 d’oct. 2014

EN VICTOR FA TRES ANYS!!

UN ALTRE ANIVERSARI AL PI GROS. AVUI HA ESTAT EL VICTOR QUI ENS HA PORTAT COCA PER CELEBRAR EL SEU ANIVERSARI. FA 3 ANYS.
MOLTES FELICITATS!!

24 d’oct. 2014

ESTEM D'ANIVERSARI

CONTINÚA AVANÇANT EL CURS I AVUI HEM CELEBRAT UN ALTRE ANIVERSARI! AQUEST COP HA ESTAT LA CARLA QUI ENS HA CONVIDAT A ESMORZAR COCA I GALETES PER CELEBRAR QUE FA 4 ANYS.


MOLTES FELICITATS CARLA!

SORTIDA DE QUADERN DE CAMP

AQUEST MATÍ HEM FET UNA SORTIDA DEL QUADERN DE CAMP. ENS HEM ACOSTAT AL BOSQUET DE PINS QUE HI HA DARRERE DE L'ESCOLA PER PODER VEURE DE PROP UN DELS ARBRES MÉS COMUNS A CASA NOSTRA: EL PI.HEM VIST LES FULLES QUE TENEN FORMA D'AGULLA, LES BRANQUES I LES PINYES PER TOT ARREU.

13 d’oct. 2014

COMENCEM LA SETMANA DE CELEBRACIONS

COMENCEM LA SEGONA SETMANA D'OCTUBRE AMB UN NOU ANIVERSARI. AQUEST COP HA ESTAT EN YAEL QUI HA FET ELS 4 ANYS.


 RECORDEU QUE FA UNS DIES VAM CELEBRAR L'ANIVERSARI DEL SERGI SENSE ELL, DONCS AVUI HEM POGUT CELEBRAR-LO AMB ELL TAMBÉ!


US POSEM A MÉS LA FOTO DE L'ANIVERSARI DE L'ENZO, QUE NO L'HAVÍEM POGUT PENJAR FINS ARA.FELICITATS A TOTS!!

10 d’oct. 2014

LA VINYA A LA TARDOR

AQUEST MATÍ HEM ANAT A VEURE LA VINYA. L'HEM TROBAT ENCARA PLENA DE FULLES, TOT I QUE ALGUNES COMENÇAVEN A POSAR-SE MARRONES I GROGUES. TAMBÉ HEM POGUT RECOLLIR UNA MIQUETA DE GOTIM QUE QUEDAVA EN ELS CEPS.


9 d’oct. 2014

PRIMER PROJECTE DE L'ANY

AQUESTA TARDA ENS HEM TROBAT TOTS A L'AULA DEL POU DEL ROURE I HEM FET UNA ASSEMBLEA. L'OBJECTIU ERA ESCOLLIR EL PRIMER PROJECTE DE L'ANY PER COMENÇAR A ESTUDIAR-LO. DESPRÉS D'UNA VOTACIÓ MOLT AJUSTADA A GUANYAT LA SEGÜENT PREGUNTA:COM PORTEN L'AIGUA DEL RIU A CASA?

6 d’oct. 2014

ANIVERSARI DES DE CASA

AVUI ENS HA PASSAT UNA COSA D'ALLÒ MÉS CURIOSA. HEM CELEBRAT UN ANIVERSARI SENSE EL NEN QUE FEIA ELS ANYS. EN SERGI ENS HA CONVIDAT A ESMORZAR PER CELEBRAR QUE JA TÉ 4 ANYS, PERÒ ES TROBAVA MALAMENT I NO HA POGUT VENIR A L'ESCOLA.


COM QUE AVUI NO HO HEM POGUT CELEBRAR AMB ELL, QUANT TORNI AL COLE HO TORNAREM A CELEBRAR.

FELICITATS SERGI!!

3 d’oct. 2014

PSICOMOTRICITAT

AVUI HEM FET PSICOMOTRICITAT ELS NENS I NENES DE P4. APROFITANT EL MATERIAL DE L'AULA HEM FET DIBUIXOS GEGANTS. AL FINAL, ENTRE TOTS, HEM FET UNA CARA BEEEN GRAN!! LI HEM POSAT ULLS, ORELLES, NAS, BOCA, CELLES I CABELLS.


QUE US AGRADA COM HA QUEDAT??